Din mun- och tandhälsa utgör en av de viktigaste delarna av din allmänna hälsa. Din munhygien har nämligen en stor inverkan på din allmänna hälsa med tanke på vilka hälsoproblem tandköttsjukdomar är kopplade till, såsom diabetes, stroke hjärt- och kärlsjukdomar och Alzheimers. Det bästa sättet för att hålla din tänder och tandkött friska är att borsta tänderna regelbundet. Att borsta tänderna är en enkel rutin som ser till att få munnen ren och förhindra de flesta tandproblem.

Följ dessa fem grundläggande rutiner för att ta hand om din mun- och tandhälsa:

1. Borsta tänderna med en fluortandkräm en gång under dagen och en gång innan läggdags.

2. Gör kontroller hos tandläkaren med jämna mellanrum.

3. Rengör mellan tänderna med tandtråd minst en gång om dagen.

4. Spotta ut efter borstning utan att skölja munnen, så att tandkrämens fluor stannar kvar på tänderna.

5. Undvik mat och dryck med hög sockerhalt.

Genom att följa ovanstående rutiner förbättrar du din mun- och tandhälsa och förebygger en rad olika hälsoproblem.

Hitta alla produkter hos Sunstar GUM

Lyckligtvis hittar du alla produkter du behöver hos Sunstar GUM som är engagerade i munhälsa och professionell tandvård. De är kända som skaparna av den första gummispetsade skonsamma tandborsten mot tandköttet och tänderna. Förutom deras tandborstar erbjuder även Sunstar GUM ett brett utbud av andra produkter för olika livsstadier och utmaningar:

.

  • Tandkräm
  • Munskölj.
  • Tandtråd.
  • Mellanrumsrengöring.
  • Geler och sprayer.
  • Tabletter.

Varje lösning är tänkt att bidra till en fullständig mun- och tandhälsa och inte minst vara grunden för ett hälsosamt liv. Du hittar ett stort sortiment av tandborstar som den innovativa tandborsten GUM SONIC batteri-tandborste med elegant och ergonomisk design. Den rengör skonsamt dina tänder med sina mjuka borststrån och stimulerar tandköttet. Tandborstens mjuka koniska borststrån har fördelen att nå 50 procent effektivare mellan tänderna och tar bort hela 47 gånger mer plack! Ett AAA-batteri ingår i köpet och du kan välja mellan färgerna svart och vitt.

Inte nog med det, Sunstar GUM erbjuder dessutom praktiska tips och guider för en bra mun- och tandhälsa. Till exempel har de en video på hur du borstar tänderna på rätt sätt. De förklarar där att du bör borsta tänderna två gånger om dagen med två centimeter tandkräm i två minuter – något du lätt kan memorera som 2-2-2. Det är detta som ser till att avlägsna skadliga bakterier som finns runt dina tänder och ditt tandkött.

Ett annat guldkorn som tas upp är att det är borstningstekniken som ger resultat. Du behöver inte nödvändigtvis använda en eltandborste för att få bra och hälsosamma resultat, utan det viktigaste är att köpa en tandborste som passar dig och din mun.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *