Fenomenet hemester, eller svemester som det också kommit att kallas, började bli populärt redan för ett par år sedan. Coronapandemin ledde till att 2020 blev året då en stor majoritet av svenskarna semestrade hemma istället för att åka utomlands. Även om det börjar bli allt enklare att resa till Sydeuropa igen så uppger många svenskar att de kommer fortsätta att utforska hemlandet på sin lediga tid.

Problemet med hemester är dock att många av oss glömmer att ta hand om vår hud när vi semestrar hemma. Att lägga pengar på lyxiga hudkrämer och solskyddsprodukter är något vi gärna gör om vi ska till Thailand eller Australien, men faktum är att det är precis lika viktigt att ta hand om huden när vi ligger på en svensk sandstrand eller hemma i trädgården. Solskyddskrämer med hög solskyddsfaktor är naturligtvis ett måste, men vill du vara riktigt säker på att din hud mår bra när hösten kommer så är det en god idé att investera i bra rynkkrämer och krämer som motverkar ovälkomna åldersfläckar. De flesta av oss älskar solen, men vi glömmer lätt bort att den har en förmåga att ställa till det rejält för vår hud. Hela 90 procent av vår huds åldrande sägs bero på just solen.

Välj hudvård av hög kvalitet

Om du letar efter hudvård som ger dig ett ordentligt skydd och dessutom känns riktigt lyxig så är det världsledande märket Sensai det perfekta valet. Märkets framgångssaga började i Japan, där en grupp munkar kom på idén att samla in silkeskokonger som klostrets många fjärilar lämnat efter sig. Munkarna lämnade kokongerna till ett par väverskor, som snart märkte att det föll ett puder från silkestrådarna de tvinnat. Pudret gjorde deras hud len och fräsch, vilket innebar starten på Kanebo Cosmetics. SENSAI är Kanebos mest lyxiga märke för alla som vill ha det absolut bästa på marknaden. Idag är SENSAI det enda märket som får använda det omtalade Koishimaru-silket, som stimulerar produktionen av hyaluronsyra. En produkt med riklig mängd hyaluronsyra kan binda fukt upp till tusen gånger den egna vikten, vilket innebär en enormt god förutsättning för en problemfri hy. Idag kombinerar SENSAI orientaliska hudvårdstraditioner med högteknologisk forskning, och erbjuder alltifrån högkvalitativa solskyddskrämer till ansiktskrämer och kroppskrämer som hjälper till att hålla rynkor och fula fläckar borta. Märket stoltserar dessutom med en uppsjö av sminkprodukter, varav många hjälper dig att hålla huden fräsch och ungdomlig även under sommarens mest varma dagar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *