Känner du dig inte riktigt nöjd med din byst? Kanske har amning eller tidens tand satt sina spår på den? Då kan en bröstförstoring vara ett alternativ som passar dig. Idag finns ergonomiska implantat som ser helt naturliga ut. Vi berättar mer här.

Nya generationens implantat från Motiva

Känner du dig orolig över att dina bröst ska se onaturliga ut och dessutom kännas hårda efter ett ingrepp? Det behöver du inte göra. Visst gjorde dåtidens implantat lätt att bysten såg konstgjord ut och att brösten inte rörde på sig. Idag finns emellertid den nya generationens implantat från Motiva, ett implantat som är utvecklat för att kännas som en del av din kropp. Det innebär att brösten får en naturlig rörelse. När du står upp får de en droppform, och när du ligger ned flyter de ut. Med andra ord fungerar de precis som ett vanligt bröst. Brösten finns dessutom i olika former så att du kan välja den form som passar just dig bäst.

Viktigt med säkra implantat

Implantaten från Motiva är tillverkade i material som är helt säkra. Det finns således ingen risk att de läcker eller mister sin form. I en tid där kvinnor får miljonersättningar för felaktiga bröstimplantat är det inte konstig om du känner dig orolig. Med ett implantat från Motiva kan du dock känna dig trygg och dessutom kanske få en bättre mental hälsa eftersom du känner dig mer bekväm med dig själv.

Välj en seriös kirurg

Tidningsrubriker som vittnar om misslyckade operationer skrämmer också många som funderar på en bröstoperation. Därför är det viktigt att välja en bra kirurg. Motiva är kopplade till ett antal seriösa kirurger och klinker som utför operationer med deras implantat. Själva ingreppet är dessutom designat på så sätt att ärrbildningen blir minimal och läkningen skonsam.

En bröstförstoring kan höja livskvaliteten

En byst som inte ser ut som den en gång gjorde kan ställa till problem på många sätt, inte bara estetiska. En hängig byst kan till exempel skapa jobbiga skavsår och ge upphov till svamp, något som är mycket plågsamt att leva med i vardagen. Många drar sig dessutom för att träna eftersom bysten stör när man gör olika rörelser. En byst man inte är nöjd med kan också göra att man inte trivs med sig själv. I båda dessa fall kan en bröstoperation vara en bra lösning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *